Hana Stejskalová

Příručka, která vyřeší veškeré tvé trable s maturitní slohovkou z angličtiny

Pořiď si jediný e-book, který budeš k maturitní slohové práci z angličtiny potřebovat.

Pořiď si příručku k maturitnímu slohu z angličtiny a hoď všechny starosti za hlavu!

87 stran

E-book obsahuje 87 stran a vložila jsem do něj všechny své znalosti a zkušenosti nasbírané za několik let práce s maturanty a studenty středních škol.

24 zadání

V příručce najdeš vysvětlení 12 slohových útvarů a ke každému dvě ukázková zadání, které využiješ při procvičování a přípravě na maturitní sloh.

1 cíl

Máme společný cíl – abys u maturitní slohovky uspěla. Já ti v e-booku předám všechno mé know-how a ty zase vše poctivě uvedeš do praxe.

Tipy, jak u slohu zaručeně uspět? Máme!

Každá část maturitní zkoušky z angličtiny má svá specifika, která když splníš, tak máš úspěch téměř jistě zaručen. A jinak tomu není ani u slohovky.

V e-booku zjistíš, jak se na sloh předem perfektně připravit, jak se hodnotí a jaké body splnit, aby tvůj text u maturity opravdu prošel.

Nikola N.

Příručka mi pomohla, si uvědomit, jaké útvary mě mohou potkat a jak je správně napsat. Ve škole jsme slohové práce skoro vůbec neprobíraly, takže se mi tento e-book velmi hodí.

Adéla

E-book mi ukázal, jak psát určité útvary. Splnila celkově mé očekávání a nic mi tam nechybělo.

Nejde ti psaní? Nevadí, příručka tě to naučí

Často za mnou studenti chodí, že mají psát nějaký útvar, ale vůbec nevědí, jak na to. Nebo že psaní slohů vůbec nerozumí.

A tak začneme tím, co mně přijde naprosto logické – sepíšeme si teorii. Tedy to, jak ten útvar vypadá, co musí obsahovat a jakým stylem ho napsat.

A přesně to najdeš v příručce. Všech 12 útvarů jsem podrobně popsala, vysvětlila jejich strukturu a přidala fráze a věty, které pozvednou tvůj sloh na vyšší úroveň.

Barbora Ž.

V příručce jsem zjistila, jak mají vypadat útvary, jak se počítají slova, co tam má být a nemá být. Příručka je přehledná, splnila moje očekávání a nic mi v ní nechybělo.

Kateřina K.

Příručka splnila to, co jsem potřebovala. Pomohla mi celkově se slohovou prací v AJ.

Všechno uvidíš názorně a v praxi

Mám ráda praktické a aktivní učení. Věřím, že tak se člověk naučí mnohem víc než pouhým čtením informací nebo posloucháním rad někoho jiného.

A příručka je to toho zářným příkladem. Ano, obsahuje dost teorie (která je však nezbytná), ale také názorné příklady, obrázky a úkoly. Získané znalosti rovnou uvedeš do praxe při psaní nebo kontrole textů jiných studentů.

Markéta K.

Příručka mi ukázala, jak správně napsat určitý slohový útvar.

Matouš U.

Vše bylo přehledné a srozumitelné. Příručka mi pomohla s tím, jakou formou má být napsaný útvar a jakou osnovu by měl splňovat. Co se týče obsahu tak splnila vše, co jsem očekával.

E-book nemusí být nuda

Máš už dost tuctových e-booků, kde čteš jen jeden dlouhý text proložený pár nadpisy s několika málo obrázky? To je dobře, protože tak tahle příručka nefunguje.

Nechala jsem si ji totiž profesionálně graficky zpracovat, aby v ní byla radost listovat. Očekávej moderní fresh design, spoustu odkazů, názorných ukázek a interaktivních prvků.

Kompletní příprava na sloh za cenu nižší než jedna lekce

Do příručky jsem vložila všechny své znalosti a zkušenosti s přípravou studentů na písemnou část maturity z angličtiny.

Kdybych to s tebou procházela na soukromých lekcích, zabralo by nám to nejméně 10 hodin a další čas bys věnovala psaní slohů doma. Při jedné hodině týdně by ti tak příprava zabrala asi 2,5 měsíce a zaplatila bys za ni 5 000 Kč.

Příručka stojí 499 Kč, tedy méně než jedna individuální lekce, a hned po zaplacení budeš mít přístup ke všem informacím, které obsahuje. Ušetří ti tak nejen peníze, ale i čas.

Kdo pro tebe e-book připravil?

Jmenuji se Hanka Stejskalová a jsem lektorka angličtiny pro introverty a maturanty.

Přípravě studentů na maturitu z angličtiny se věnuju profesionálně od roku 2017. Začínala jsem individuálními osobními lekcemi a potom přešla do online světa.

Aktuálně každý rok vedu desítky studentů k úspěšnému složení maturitní zkoušky formou online kurzů a e-booků, jako je tento.

A co tedy příručka obsahuje?

E-book ve formátu PDF si koupíš jednou a zůstane ti už napořád. Žádné další poplatky ani předplatné.

Nejdřív probereme teorii a potom vše uvedeme do praxe pomocí ukázkových zadání a oprav textů mých studentů.

Celá příručka je profesionálně graficky zpracovaná a obsahuje spoustu interaktivních prvků, aby pro tebe bylo příjemné ji používat.

Cena e-booku: 499 Kč

Časté dotazy

E-book lze zaplatit převodem na bankovní účet nebo kartou online. Po vytvoření objednávky se dostaneš na stránku s informacemi k platbě, které ti zároveň dorazí na e-mail. Zaplatit kartou můžeš hned. Bankovní převod provedeš snadno přes QR kód.
Po vytvoření objednávky a jejím zaplacení ti dorazí odkaz ke stažení e-booku přímo do tvé e-mailové schránky. Není třeba se nikde registrovat, přihlašovat ani nic podobného.

E-book obsahuje 87 stran plných mých znalostí a zkušeností. Najdeš tam obecné informace o slohové práci z angličtiny a tipy, jak se na sloh připravit a jak u něj zaručeně uspět.

A potom hlavně podrobné vysvětlení všech slohových útvarů s ukázkovými zadáními na procvičování a opravami konkrétních textů.

Napořád. Po zaplacení objednávky ti přijde na e-mail odkaz ke stažení souboru PDF, který si stáhneš, a můžeš se do něj ponořit a kdykoliv se k němu vrátit.

S maturitním slohem jsem pomohla více než 150 studentům